service
overyvm
top
sonic
scores
filmtv
theater
popmuziek

we provide music.

© Yves Vroemen Music, 2015-2017. Alle Rechten Voorbehouden.

KVK Amsterdam: 65491025     IBAN: NL74 ABNA 0528 7302 23     BIC: ABNANL2A

Compositie, productie en arrangeerwerk voor solo artiesten en live-bands.

Compositie, arrangeerwerk voor show performances en theaterproducties.

Compositie, arrangeerwerk en muziekproductie voor films, tv-commercials en games.

Compositie en arrangeerwerk van muziek en educatie-tools.

© Yves Vroemen Music, 2015-2017. Alle Rechten Voorbehouden.

KVK Amsterdam: 65491025     IBAN: NL74 ABNA 0528 7302 23     BIC: ABNANL2A

Compositie en Productie van Sonic Brands, Sound Effects & Presentatie Soundtracks.

Welkom bij Yves Vroemen Music, groothandel in muziekwerken!

GRATIS OFFERTE

Welkom op de website van Yves Vroemen Music. Als u op zoek bent naar muziek van een unieke kwaliteit, dan bent u bij ons aan het juiste adres. YVM staat voor kwaliteit, unieke beleving en uitstekende service. Wij werken hard om muziek en geluid te ontwikkelen met een breed aanbod van toepassingen. wij leveren muziek voor diverse branches. De brede inzet is deel van ons unieke doel: het werken met muziek zo leuk en afwisselend mogelijk maken. Deze afwisseling zult u ook terughoren in onze interessante muziekprojecten.

U kunt bij ons een gratis offerte aanvragen voor een muziekproduct of één van onze muziekdiensten. Na uw goedkeuring starten wij direct aan de voorbereidingen. Wij houden u op de hoogte van de vorderingen van uw product of dienst naar de afleverdatum die nader in de offerte is bepaald. Gedreven, gepassioneerd en met liefde voor het vak zullen wij u, als u dat wenst, updates sturen over de vorderingen van uw muziekproduct. U bent altijd gegarrandeerd tevreden, ook tijdens het maakproces!

Door de YVM service wordt u op een informatieve wijze betrokken bij het proces en bent u altijd zeker van uw aankoop. U kunt aangeven of u op de hoogte gehouden wilt worden van onze aanbiedingen en deals, die voor u als terugkomende klant veel aantrekkelijker zijn. U kunt gebruik maken van kortingen en deals tot 50% als u zich aanmeld voor onze nieuwsbrief, die enkele keren per jaar wordt verstuurd. Wij hopen u binnenkort te verwelkomen met uw aankoop uit ons interessant en breed muziek-assortiment.

Yves Vroemen MA CDDC, Bmus

componist, arrangeur, muziekproducer


Producer Yves Vroemen Music

co-Producer Caldwyn & Textiler Music

Muzikaal leider Koor Aan De Amstel

GRATIS OFFERTE